Už teraz potvrdilo záujem vstúpiť do tohto unikátneho projektu 5 špačinských podnikateľských subjektov za čo im patrí naša obrovská úcta a vďaka. O ktoré spoločnosti sa jedná Vás budeme priebežne informovať. Ostatných podnikateľov budeme postupne oslovovať a v prípade ich záujmu budu srdečne vítaní. Malinké prevádzky, ktoré v drvivej väčšine svoje služby zameriavajú pre domácich zákazníkov nebudú  našej strany oslovené, pretože ich cenotvorba je už dnes zameraná iba na domácich ľudí. Taktiež môžu podobný nápad pre Špačinčanov s trvalým pobytom v našej obci kľudne realizovať aj bez toho aby boli súčasťou nášho projektu. Dôležite je pomôcť ľuďom ušetriť nejaké peniažky a napomôcť presvedčiť novo prisťahované rodiny k trvalému pobytu v našej obci, pretože

Špačinčanom sa byť oplatí!

Vytvorte si webové stránky zdarma! Táto stránka bola vytvorená pomocou služby Webnode. Vytvorte si vlastný web zdarma ešte dnes! Vytvoriť stránky